Ricotta prajita

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 2917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 gr ricotta
  • 1 ou
  • faina alba
  • ulei ptr prajit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ricotta prajita:

Ricotta se taie felii si se usuca de apa in exces cu ajutorul unui servet de hartie.

Intr-un bol se bate spuma oul, se adauga sarea. Intr-o farfurie punem putina faina alba.

Trecem fiecare patrat de ricotta prin ou,apoi prin faina facind atentie sa nu il rupem.

Se pune ulei intr-o tigaie si cind acesta e incins prajim patratul de ricotta. Se scoate pe un servet de hartie ptr a elimina uleiul in exces.

La fel se procedeaza cu restul de patrate :)

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ricotta prajita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Sim0na 1

09.11.2012, 22:51

de cas pane am mai auzit, dar de ricotta, pana acum nu! Dar... cred ca-i la fel de bun!!

alba_zori 1

10.11.2012, 19:14

odata mancam si eu asa,ce buna era...si dupa am descoperit ca eram alergica la lapte...ce naspa,dar acum mancanc putin cu ajutorul unei pastilute incerc,deci ma servesc cu o bucatica si o pastiluta,te pup

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba