Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos

de Satisfyyourcravings in Paste, 10 Noi 2018 | 2760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame paste
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 150 grame cabanos
  • 400 grame ciuperci
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • ulei de masline
  • 100 grame branza albastra
  • sare, piper
  • chives/ patrunjel/ busuioc proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos:

Ceapa, usturoiul si ierburile se toaca marunt. Ciupercile se feliaza. Cabanosul se taie in bucati mici. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se soteaza ceapa pana se inmoaie. Se adauga usturoiul si cabanosul si se prajesc pana prin putina culoare. Se adauga ciupecile si se gatesc pana devin usor crocante. 

Se adauga smantana pentru gatit, se aduce la punctul de fierbere, apoi se adauga pastele fierte si mare parte din branza albastra, sfaramata. Se amesteca pentru omogenizare. 

Se servesc imediat, presarate cu ierburi proaspete si restul de branza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Mutulica 1

10.11.2018, 18:12

O sa o fac si eu , imi place si e usor de facut,

Satisfyyourcravings 1

10.11.2018, 18:17

Mihaela, m-ai facut curioasa acum

mirela0911 1

10.11.2018, 18:46

Ce bune sunt! Sigut mi-ar placea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]