Rondele din foietaj cu carnati

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2013 | 4496 vizualizari

 

Un aperitiv cald simplu si foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj (dreptunghiular)
  • 200 g carnati
  • 3/4 felii cascaval
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele din foietaj cu carnati:

Eu am folosit foietaj proaspat,se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei cateva minute,dupa care il intindem.

Scoatem carnea din carnati(sau mai bine zis din mat :) )si amestecam.

Punem peste foietaj.Deasupra punem cascavalul.

Rulam foietajul.

Taiem rulada cam de 2 cm,ne ies mai multe rondele.

Luam o tava de cuptor,acoperim cu foaie de cuptor si asezam rondelele cu partea taiata in sus.

Ungem cu galbenusul de ou.

Se da la cuptor 20/30 minute la 200°

Foarte gustoase.

TIPS-URI

1

nu am folosit alte condimente,fiind carne de carnati destul de condimentata

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele din foietaj cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca din foietaj cu piure de cartofi si branza