Roşii coapte cu usturoi şi busuioc

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2011 | 6550 vizualizari

 

Am găsit reţeta ultimul numar al revistei ,,Secretele Bucătăriei,,. Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.

 

INGREDIENTE

  • 4 roşii lunguieţe
  • 4 roşii....galbene
  • 2 căţei mari de usturoi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roşii coapte cu usturoi şi busuioc:

Roşiile se spală, se şterg şi se taie în două pe lungime.

Într-un vas de cuptor se pune puţin ulei de măsline, se aşează jumătaţile de roşii, se presară bucăţele de usturoi, sare şi piper. Se mai toarna un fir de ulei  şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Busuiocul se presară la servire.

Sunt foarte bune alături de friptură sau peşte la grătar.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Roşii coapte cu usturoi şi busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun pentru campioni