Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi

de Bucataras in Porc, 7 Sep 2010 | 5575 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de carne de porc conservata Bucegi de 300 g
  • 8 rosii medii bine coapte
  • 4 felii de sunculita taraneasca, taiata cubulete de 0,5 cm
  • 4 felii de paine intermediara
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1 pahar de supa de legume
  • 1 lingurita de sare
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi:

 1. Taiati cate un capacel In partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura In jos, Intr-o tava curata. Amestecati Intr-un blender supa de legume cu miezul rosiilor.

2. Curatati feliile de paine de coaja, apoi faramitati-le, formand firimituri. Totodata, Incingeti cuptorul la putere medie si ungeti o tava cu o lingura de ulei.

3. In timp ce rosiile se scurg, tocati carnea de porc Bucegi Intr-un blender, dar fara a o transforma In pasta, apoi amestecati-o cu cuburile de sunculita, ½ din firimiturile de paine si piperul macinat. Umpleti rosiile cu aceasta mixtura si apoi presarati deasupra restul de firimituri. Asezati rosiile umplute In tava, turnati supa si stropiti totul cu restul de ulei.

4. Coaceti rosiile In cuptor timp de 15-20 de minute, apoi serviti-le fierbinti sau reci, pe pat de salata verde si stropite cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure