Rosii pané

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 10184 vizualizari

 

bune pentru acest sezon,pentru ca sunt acrisoare si merg bine ca garnitura la fripturi :D

 

INGREDIENTE

  • 3-4 rosii tari si carnoase
  • 2 catei mari de usturoi
  • faina cat cuprinde
  • 2-3 oua
  • 1 legatura de marar
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii pané:

Se spala si se taie rosiile rondele,se sareaza si se pipereaza,apoi se bat ouale,se adauga sare,usturoi pisat,mararul si faina cat cuprinde ptr a obtine o compozitie nici moale nici tare.Se dau rosiile feliate prin aceasta compozitie si se prajesc pana devin putin rumene.Se servesc ori simple ori cu diferite salate sau fripturi.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii pané" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv cu salata a la rousse