Rosii prajite

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 7462 vizualizari

 

Daca v-am zis ca sunt bune cu chiftelutele persane cum era sa va las in intuneric si sa nu impartasesc cu voi reteta?

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii prajite:

Se taie rosia rondele.

Se infierbanta uleiul si se prajesc feliile de rosii.

Se intorc usor pe partea cealalta si se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

daca rosiile au fost zemoase nu aruncati ce a ramas in tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza