Rosii si ardei umpluti

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 3 Feb 2010 | 5863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 3 rosii
  • 6 ardei
  • 4 linguri cu orez
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii si ardei umpluti:

Ardeii se spala  si se curata de seminte. Rosiile se spala si li se taie un capacel, apoi se scobeste continutul cu o lingurita. Se lasa deoparte.

Se pregateste umplutura: se toaca ceapa marunt si se adauga peste carnita  impreuna cu orezul, patrunjelul tocat si el marunt, cu sare si piper. Se omogenizeaza bine si daca este prea vartoasa se pune putina apa rece pana se mai inmoaie.

Se umplu ardeii si rosiile cu tocatura, apoi se aseaza intr+un vas i care se toarna apa cat sa le acopere. se da vasul la cuptor la foc mic si cand sunt aproape gata se pune si pasta de tomate desfacuta in putina apa. Se mai lasa sa fiarba cam 15 minute.

Se servesc cu smantana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii si ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

madi_marin 1

03.02.2010, 17:08

Oana, pana faci si tu te invit la o portioara....

crisad 1

03.02.2010, 21:40

si pt mine una

Teo 1

03.02.2010, 21:58

imi plac la nebunie ,mai ales vara cand sunt rosii din plin si ''capacesc'' ardeii cu feliute de rosii;

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toroş cu cârnaţi