Rosii umplute

de deea2686 in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2013 | 3288 vizualizari

 

Este o reteta usor de facut si chiar gustoasa.Eu am preparat-o intr-o seara si am servit rosiile alaturi de piure de cartofi.Va urez pofta buna!!

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii mari
  • 250 gr carne tocata
  • 2 linguri orez
  • 1 ceapa
  • 4 ciuperci
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • ulei masline
  • 1 lingurita smintina
  • patrunjel tocat marunt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Rosiilor le tai cotorul ,le scobesti cu o lingurita, le presori putina sare inauntru si le pui la scurs cu gura in jos.

Pastrezi miezul pentru umplutura.

Toci ceapa marunt si o calesti in putin ulei de masline.

Adaugi ciupercile(proaspete) tocate marunt, miezul de rosii, condimentezi cu sare ,piper, oregano, busuioc si lasi 15 minute la foc potrivit pe aragaz.

Adaugi apoi carnea tocata, orezul(fiert in prealabil si bine scurs) si lingurita de smintina.

Lasi la facut cam 20 de minute si amesteci continuu sa nu se prinda.

Lasi amestecul citeva minute la racorit apoi umpli cu o lingurita rosiile.

Le pui intr-o tava cu putina apa,lasi spatiu intre ele( sa nu se prinda).

Dai la cuptorul preincalzit timp de 30 minute.

Le servesti calde cu patrunjel tocat fin.(noi le-am servit alaturi de garnitura de piure de cartofi)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu sunca afumata,cascaval,ciuperci.