Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2015 | 5610 vizualizari

 

"Pentru Saptamana barbatilor care gatesc" va prezint ceva rapid si gustos, care merge foarte bine la un aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii;
  • o legatura de marar;
  • 3 fire de ceapa verde;
  • o cutie de Branza pufoasa cu smantana Delaco.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata:

Mararul si ceapa se spala, se taie marunt si se pun intr-un castron impreuna cu branza pufoasa, dupa care se amesteca.

Rosiile se spala, se taie un capac in partea superioara (cu codita), apoi cu ajutorul cutitului se taie circular in interior, unde se gasesc semintele. Acestea se elimina cu ajutorul unei lingurite, lasandu-se doar peretii carnosi ai rosiei. Tot cu lingurita se umplu rosiile cu amestecul din castron. Se decoreaza cu o frunzulita de marar, apoi se pot servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Micutza Luana 1

07.11.2015, 11:57

bune

munca 1

07.11.2015, 12:44

Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Rocsi 1

07.11.2015, 21:57

O gustare usoara!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval