Rosii umplute cu crema de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 7366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12-14 rosii medii -genul prunisoara
  • 125 g crema de branza Philadelphia
  • 30 g unt
  • 1 ceapa mica rosie
  • 4 fire de patrunjel tocat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Amestecam crema de branza Philadephia cu o ceapa mica rosie, un cub de unt si patrunjel. Scobim rosiile de pulpa cu ajutorul unei lingurite si le umplem. In 5 minute am fost gata si am timp pana la ora gustarii sa fac si alte prajiturele pentru copii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele