Rulada aurie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2009 | 5167 vizualizari

 

Anisoara este din Chisinau, dar acum locuieste in strainatate si a tinut sa se alature bucatarasilor, debutind cu aceasta reteta delicioasa ...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 6 oua
  • 250 grame de unt topit
  • un pahar (250) de faina alba
  • 350 ml lapte caldut
  • sare
  • piper negru (dupa gust)
  • hirtie pt copt
  • un prosop de in
  • Pentru implutura :
  • 400 gr brinza de vaci amestecata cu putin cascaval ras
  • marar proaspat ( dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aurie:

Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade.

Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin , untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena

Tapam tava cu hirtie de copt si o ungem abundent cu unt sau untura .

Turnam compozitia obtinuta si o punem la cuptor sa se coaca timp de 20 minute

Compozitia se ridica putin la suprafata si trebuie sa capete o culoare maronie pe deasupra.

Pina coacem la cuptor , amestecam bine cascavalul ras cu brinza de vaci si putina sare.

Rasturnam pe un prosop de in umed omleta de oua si dezlipim incetisor hirtia de copt, repartizam implutura si o infasuram cu ajutorul prosopului cu mare atentie deoarece rulada este foarte frageda. O lasam sa se raceasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aurie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen