Rulada caramel

de mena29 in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 4590 vizualizari

 

O reteta usoara,la indemana orcui

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 5 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 5 linguri faina,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 5 linguri ulei,
  • un varf cutit sare  
  • Pentru crema:
  • 500 ml frisca lichida,
  • 1 plic crema  caramel de la Dr.Oetker
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada caramel:

Blatul:Se separa albusurile de galbenusuri si se mixeaza bine,se adauga sarea si zaharul cate o lingura pe rand.Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul si se adauga peste spuma de albus.

Amestecam usor compozitia,adaugam zaharul vanilat si faina cernuta.Acest amestec il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem blatul la 180-200 grade cca 15-20 minute(in functie de cum coace cuptorul fiecaruia).

Scoatem blatul copt si-l punem pe un servet umed si-l rulam.  

Crema:punem frisca lichida intr-un bol,adaugam crema caramel si mixam bine pana se intareste.

Intindem blatul peste care turnam 3/4 din crema si rulam blatul la loc.Cu ce a ramas din crema,ornam rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mena29 1

10.12.2010, 19:33

Pup cris,daca vrei te servesc eu,macar asa virtual

Cris2711 1

10.12.2010, 20:10

na klar mena,pap la tine .pupici si vin imediat

mena29 1

10.12.2010, 20:29

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte si frisca lichida