Rulada colorata cu spanac

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2010 | 6877 vizualizari

 

Am preparat aceasta rulada de Pasti, mi-a placut tare mult, mie imi place spanacul, deci a fost pe pofta mea, am sa mai fac.

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca presata, feliata f. subtire,
  • 250 g branza de vaca,
  • 500 g spanac,
  • 2 oua,
  • 1 legatura marar verde,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 legatura usturoi verde(eu am pus 3 catei, nu am avut verde),
  • 2 linguri faina,
  • piper macinat,
  • putina sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada colorata cu spanac:

Spanacul ales, spalat, se fierbe in apa cu sare cateva minute(10 minute), se scurege de apa, se toaca, se pune intrun castron, se adauga mararul, ceapa, usturoiul taiate marunt, 1 ou intreg si albusul de la cel de-al doilea ou, faina, piperul, sare. Amestecam toate ingredientele foarte bine, apoi intindem compozitia intro tava(cu dimansiuni de 23 cm x 34 cm) unsa si tapetata cu hartie de copt, se introduce la cuptorul preincalzit timp de 15 -20 minute.
In timp ce se coace foaia de rulada, pregatim umplutura: se amesteca branza cu galbenusul crud, sare, piper. Taiem sunca feliata in fasii subtiri.
Se scoate foaia de rulada din cuptor pe o hartie de copt, se ruleaza cu grija si se lasa sa se racoreasca. Desfacem foia de rulada, o ungem cu branza, asezam fasiile de sunca peste branza si rulam foaia din nou, se impacheteaza in hartie de copt si se da la rece. Se taie felii de grosimea unui deget, se serveste alaturi de alte aperitive. Eu am decorat cu felii de lamaie si trandafir din salam uscat, a iesit ce se vede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada colorata cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]