Rulada cu cacao

de laura2002 in Prajituri, 27 Sep 2013 | 3195 vizualizari

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 4 oua
  • un virf cutit de sare
  • 4 linguri zahăr
  • 4 linguri ulei/apa calda
  • 4 linguri făină
  • 1-2 zahar vanilat

CREMA

  • 1 pachet de unt
  • 8 linguri de zahar pudră
  • 2 linguri de cacao
  • 1 lingurita de esenta rom
  • 1 ou întreg
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cacao:

Albusurile se bat spumă cu sarea dupa care se adaugă zaharul.

Gălbenușurile se amesteca bine cu uleiul/apa și zahărul vanilat se adaugă peste albușuri.

Făina se adauga în ploaie.

Compozitia se pune in tava de aragaz tapetată cu hirtie de copt și se lasă la cuptor 35-40 min.

Se scoate pe un prosop umed și se rulează.

Crema

Se freaca untul spuma dupa care se adauga zaharul cacaoa,esenta și oul.

Cînd este gata blatul se pune crema și se rulează.

 

 

TIPS-URI

1

Deasupra se poate orna cu frisca si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ganache de cappuccino