Rulada cu ciocolata

de Lorra in Prajituri, 13 Ian 2012 | 5747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foaie :
  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 plicuri amidon
  • 2 zahar vanilat
  • Crema :
  • 200 ml. frisca
  • 150 gr. ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga galbenusurile pe rand si faina amestecata cu amidon. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop umed.

Intre timp se prepara si crema :

Se bate frisca cu mixerul. Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Cand este topita in totalitate se toarna in fir subtire peste frisca, mixand continuu. Odata preparata crema, se intinde pe toata suprafata foi de rulada si se ruleaza cu ajutorul prosopului.

Se orneaza cu frisca si ciocolata. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Ingrediente pentru doua rulade

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

deyutzky 1

14.01.2012, 00:37

superba

Angelina_Elena 1

30.01.2012, 16:21

ce rulada delicioasa,ti-a iesit super!

Lorra 1

31.01.2012, 21:00

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]