Rulada cu ciocolata

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 27 Feb 2010 | 3613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt crema:
  • - o budinca de ciocolata
  • - 500 ml lapte
  • - 3 liguri zahar
  • pt blat:
  • - 3 oua
  • - 3 linguri de zahar tos
  • - 3 linguri de faina
  • - un pliculet zahar vanilat
  • - un pliculet praf de copt
  • pt decor:
  • - frisca
  • - decor de zahar cu gust de fructe ( se gaseste la tub in carrefour )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.

Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic

Peste blat se pune crema, se ruleaza si pe deasupra punem frisca si decorul de zahar si se da la rece.

pont:pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"INDIENELE" mele cu frisca