Rulada cu ciuperci

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 7619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi placinta
  • 300 g. ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • Pentru uns foile
  • 50 g. unt
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Ciupercile si ceapa se curata,spala,si se toaca marunt.

Punem la calit ceapa cu o lingura ulei.

Cand devine sticloasa adaugam ciupercile si le calim pana scade zeama lasata.

Stingem focul,saram,piperam si adaugam verdeata si ardeiul rosu tocat marunt.

Foile de placinta se ung cu untul amestecat cu ulei prin pensulare.

Le punem una peste alta cele 5 foi.

Luam compozitia de ciuperci si o intindem pe toata suprafata ultimei foi si rulam strans.

Deasupra ungem bine cu unt amestecat cu ulei.

Punem rulada intr-o tava unsa bine.

Dam tava la cuptorul incins pentru 25-30 minute.

Se portioneaza rece.

TIPS-URI

1

Daca este foaia prea crocanta,cad se scoate din cuptor se inveleste rulada cu un prosop .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]