Pentru rulada:
Pentru crema
Mod preparare rulada:
Separa albusurile de galbenusuri.Mixeaza albusurile spuma tare si adauga treptat zaharul in timp ce mixezi.Amesteca faina cu praful de copt si cacao.In bezeaua de albusuri adauga galbenusurile.Amesteca usor cu o lingura de lemn.Treptat adauga compozitia cu faina amestecand usor.Coace uin tava tapetata cu hartie de copt cca 30 min la foc mediu.Cand e gata scoate o pe un prosop umed de bucatarie sau pe o folie de aluminiu tapetata cu zahar pudra si ruleaza usor.Asteapta sa se raceasca inainte de a o intinde iar.
Crema:
Amesteca 50ml lapte cu amidonul.Restul de lapte pune l la incalzit impreuna cu zaharul si nuca de cocos.Cand incepe sa fiarba adauga amidonul.Amesteca pana se ingroasa.
Intinde rulada apoi pune crema calda.Ruleaza din nou si pune rulada in frigider pentru cca o ora.
Puteti prepara pentru un aspect mai frumos si o glazura de ciocolata.