Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)

de CristinaCriss in Prajituri, 14 Apr 2014 | 40150 vizualizari

 

Este delicioasa si are un aspect placut.

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia maro
  • 400 g biscuiti simpli
  • 4 linguri cacao
  • 200 g zahar
  • 200 ml apa
  • 80 g margarina
  • o fiola esenta rom
  • Pentru crema de cocos
  • 200 g margarina
  • 10 linguri zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • o fiola esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post):

Foaia maro

Se pun la fiert apa, zaharul, cacaua si margarina apoi se toarna totul peste biscuitii macinati fin. Se adauga romul, framantam pana obtinem un aluat fin si nelipicios, apoi pe o hartie de copt (eu am gasit in comert folie de silicon care poate fi refolosita si este ideala si pentru copt) intindem 2 foi cu o grosime de aprox. 0,5 cm . Din aceasta compozitie trebuie sa rezulte doua rulade de 35 cm.lumgime

Crema de cocos

Se mixeaza zaharul cu margarina apoi se adauga nuca de cocos si vanilia.

Asamblare

Peste foaia maro, se intinde crema de cocos, apoi rulam cat mai strans, impachetam in folie alimentara si dam la rece. Inainte de portionare se da rulada prin nuca de cocos.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca nu vrem rulada de post putem inlocui margarina din reteta cu unt, iar in crema de cocos mai putem adauga 100 g lapte praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana