Rulada cu pateu

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2013 | 9864 vizualizari

 

By Ancuta,eu am modificat putin umplutura,

 

INGREDIENTE

Blat

  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare
  • frunze de patrunjel

Umplutura

  • 200 g pateu
  • 100 g unt
  • 1 lingura mustar
  • 100 g sunca
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pateu:

Blat-topim untul la foc mic dupa care adaugam toata faina si amestecam bine,

Adaugam treptat laptele rece,amestecand continuu,punem din nou pe foc si adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare,potrivim de sare dupa gust si omogenizam,

Turnam compozitia in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,asezam frunze de patrunjel deasupra si dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testtul cu scobitoarea,

Cand este gata rulada o rasturnam peste alta foaie de copt si rulam bine,

Umplutura-mixam bine untul la temperatura camerei,adaugam mustarul,sare si piper dupa gust,ardeiul tocat marunt,sunca taiata si patrunjelul tocat,amestecam bine,

Desfacem rulada si intindem umplutura pe toata suprafata,

Rulam din nou,o invelim in folie alimentara si dam la rece pana in momentul serviri,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuitii perfecti langa o halba de bere