Rulada cu salam si ceapa verde

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 3005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 6 felii mari de salam
  • coada unei cepe verzi
  • Sare
  • Piper
  • 1 gogosar acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu salam si ceapa verde:

Batem bine ouale cu putina sare. Adaugam smantana, faina si ceapa verde tocata marunt. Amestecam bine totul. Punem si gogosarul acru tocat marunt , piper si turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15 minute. Dupa ce s-a copt, facem proba scobitorii, punem deasupra, cat e blatul cald, cascavalul ras, apoi feliile de salam.

Rulam bine blatul si il dam la frigider 2 ore. Apoi taiem felii si servim. Pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu salam si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume si sunca