Rulada cu smantana si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2012 | 7392 vizualizari

 

Pentru acest sfarsit de saptamana, am pregatit ceva special pentru voi!

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 5-6 linguri cu vârf,
  • margarină 2-3 linguri,
  • lapte degresat 1 cană,
  • ouă 4 bucati,
  • smantana 200 ml.,
  • cascaval 250 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu smantana si cascaval:

Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini.

Se scoate pe un prosop umed, se intinde smantana pe toata suprafata, se presara cascavalul ras si se ruleaza  şi se rulează repede.  Se da le rece, apoi se taie felii, se serveste rece sau incalzita, cu supliment de smantana si cascaval pentru cei care au voie:D Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui si cartofi cu cascaval