Rulada cu smantana si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2012 | 7688 vizualizari

 

Pentru acest sfarsit de saptamana, am pregatit ceva special pentru voi!

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 5-6 linguri cu vârf,
  • margarină 2-3 linguri,
  • lapte degresat 1 cană,
  • ouă 4 bucati,
  • smantana 200 ml.,
  • cascaval 250 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu smantana si cascaval:

Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini.

Se scoate pe un prosop umed, se intinde smantana pe toata suprafata, se presara cascavalul ras si se ruleaza  şi se rulează repede.  Se da le rece, apoi se taie felii, se serveste rece sau incalzita, cu supliment de smantana si cascaval pentru cei care au voie:D Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane cu piure de cartofi