Rulada cu sunca

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2010 | 4733 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla dar foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • jumatate de foaie aluat foietaj
  • 6-7 felii de sunca
  • 6-7 felii de cascaval
  • jumatate ardei rosu
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu sunca:

Jumatatea de aluat foietaj se lasa la dezghetat.

cand s-a dezghetat ,pe masa de lucru se presara faina alba si se aseaza foaia de aluat.

se mai intinde putin cu sucitorul(eu am avut de la linco si e destul de groasa foaia) dar nu foarte tare .

sunca se taie felii foarte subtiri.

la fel se procedeaza si cu cascavalul.

ardeiul se taie fasii lunguiete.

peste foaia de aluat se aseaza feliile de sunca,apoi feliile de cascaval iar la urma fasii de ardei rosu.

se ruleaza usor si se aseaza intr-o tava in care puneti hartie de copt.

oul se bate,iar cu o pensula se unge rulada.

se da in cuptorul incins circa 30min.

cand e gata,se lasa putin sa se raceasca si apoi se serveste.

 

TIPS-URI

1

daca vreti sa faceti toata foaia de aluat o impartiti in doua,si faceti doua rulade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 21:11

delicioasa.........5 furcu...............

Rocsi 1

17.06.2010, 22:00

multumesc medioto...mereu o draguta

Roxana 1

18.06.2010, 17:57

si mie imi place foietajul in orice combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Role cu branza si cascaval