Rulada de carne in foietaj

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2014 | 37059 vizualizari

 

Eu am facut acest fel pentru cina alaturi de o salata de vara. Se face repede si e perfect pentru o zi de vara calduroasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata (eu am folosit de porc)
  • sare, piper, sos chilli, 2 linguri pasta de legume
  • 2 oua
  • verdeata tocata (patrunjel)
  • 1 carnat afumat
  • 1 foietaj
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in foietaj:

Am decongelat aluatul de foietas. Eu am avut in forma rotunda.

Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, putin sos chilli,2 linguri pasta de legume (facuta de mine din ceapa, usturoi, morcov, ardei gras, patrunjel verde si ulei de malsine , toate mixate fin cu robotul-O amestecam cu sare si o tinem la frigider. E o baza ideala pentru multe preparate). Mai adaugam carnat afumat (tip trandafir la voi sau cabanos) , 1 ou si verdeata tocata.Daca aveti ceapa verde este super buna.

Intindem aluatul si punem carnea sub forma de rulada la un capat. Acoperim  cu cealalta parte de aluat pe care am crestat-o putin la margini (am facut franjuri. Rulada o crestam usor cu un cutit si o ungem bine cu ou batut cu putin ulei de masline. 

Dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasma cca 35 minute. Se taie cand e rece si se serveste alaturi de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne tocata cu cascaval