Rulada de carne si legume

de ionela2682 in Porc, 18 Ian 2013 | 11634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc (aproximativ 6-700g)
  • 2 carnati cabanos
  • 1 morcov taiat bastonase subtiri
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 ardei rosu
  • kaizer taiat bastonase subtiri
  • castravete acru
  • mustar dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne si legume:

Carnea o taiem astfel incat sa obtinem un dreptungi destul de uniform si subtirel,acoperim cu folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pentru a o fragezi . Saram si piperam ,ungem cu putin mustar dulce. Asezam pe lungimea laturii mai lungi carnatul iar pe toata suprafata asezam  bastonasele de morcov ,ardei ,castravete acru si patrunjelul .Saram si piperam daca mai este nevoie

Rulam strans , legam cu sfoara, asezam in tava unsa ,ungem cu ulei intreaga rulada si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Eu am copt rulada alaturi de cotlete de porc carnati oltenesti si carnati proaspeti.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Pentru a obtine o rulada frumos rumenita am asezat deasupra bucatelele rezultate in urma drgresarii carnii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

adry88 1

19.01.2013, 13:28

minunata

diana_k 1

21.01.2013, 12:06

ce bine arata, foarte buna rulada

annemarry 1

23.01.2013, 20:49

ce pofta mi s-a facut super arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii