Rulada de legume

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2012 | 4423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru doua rulade:
  • 200 de grame de sfecla rosie,
  • 200 de grame de varza rosie,
  • 200 de grame de morcovi,
  • 1 kilograme de ciuperci champignon,
  • 200 de grame de telina
  • 1 ardei gras mare (100 sau mai mult de 100 de grame).
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de legume:

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se adauga legumele(ardeiul spalat, curata si taiat bucatele, telina spalata taiata bucatale, ciupercile spalate, taiate pestisori, morcovul taiat bucatele mici si sfecla rosie). Se calesc rapid. Se adauga sare si piper.

Dupa ce s-au calit, se prepara foile pentru aluat. Din 2 iaurturi degresate, putina drojdie, faina si 2 oua se fac doua foi se aluat. Acestea se umplu cu legumele calite doar dupa ce legumele s-au racit, altfel nu se poate rula.

Dupa ce s-au modelat ruladele, se baga intr-o tava pentru cuptor, unde vor sta 40 de minute, la foc mic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]