Rulada de muschiulet de porc cu carnat

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2012 | 8105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschiulet de porc
  • 1 carnat oltenesc
  • 1 morcov
  • condimente pentru carne de porc
  • o cana apa
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de muschiulet de porc cu carnat:

Muschiuletul se taie pe mijloc dar nu de tot apoi se bate cu ciocanul de snitele.Se condimenteaza cu condimente de porc.Se aseaza pe el carnatul si morcovul,se ruleaza si se leaga cu ata.Se aseaza intr-o tava termorezistenta,se pune apa si ulei se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor  preincalzit la foc mediu circa 35 minute.Apoi scoatem folia si mai dam la cuptor inca 10-15 minute pana se rumeneste.Se lasa sa se raceasca apoi se taie felii si se serveste ca si aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de muschiulet de porc cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu telemea si marar