Rulada de porc

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2012 | 10273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne de porc( pulpa,spata,muschi....)
  • un carnat afumat sau poate fi si proaspat
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Luam frumusel bucata de carne si o desfacem apoi o batem bine sa o intindem.O ungem cu mustar,dupa gust vom pune sare,piper si oregano.Punem carnaciorul si rulam carnita.O fixam cu 2-3 scobitori sau o puteti lega  in folie...

ungem o tava cu ulei si punem rulada pe care o bagam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste bine

Pofta buna :)

TIPS-URI

1

Aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

marinicayou10 1

29.03.2012, 23:15

A fost foarte buna si mustarul fragezeste carnea si ii da un gust foarte bun merita incercata

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 21:22

ffff bun

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat