Rulada de porc

de Lau in Porc, 14 Ian 2016 | 7075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg fleica (burta)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru porc
  • usturoi (2 capatani)
  • foi de dafin
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Bucata de carne se sareaza si se lasa 2 ore la rece.

Se  stropeste carnea cu ulei si se condimenteaza carnea cu condimente si se ruleaza cat mai strans.

Se leaga cu ata si se lasa 24 ore la rece.

A doua zi se fierbe cca 20 min. din momentul in care apa ajunge la temperatura de fierbere, intr-un ceaun in care am pus si foi de dafin, boabe de piper si o crenguta de cimbru.

Se scoate pe un blat si se lasa sa se raceasca dupa care se afuma.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval