Rulada de porc cu carnat si bacon

de Julie in Porc, 29 Dec 2011 | 6879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc,
  • carnati,
  • bacon afumat,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 3-4 linguri ulei,
  • 100 ml vin alb.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnat si bacon:

Muschiul de porc se taie in felii subtiri, care se condimenteaza dupa gust, cu sare, cimbru si piper. Se azeaza pe fiecare felie de carne, cate o bucata de carnat si se ruleaza strans. Ruladele se imbraca apoi, in felii de bacon afumat si se prind cu scobitori, sa nu se desfaca in timpul coacerii.

Se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele, vinul si uleiul, amestecate cu sare, piper si cimbru. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins, timp de 30 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 15-20 minute, cat sa scada lichidul din tava, iar ruladele sa se rumeneasca frumos.

Pot fi servite reci sau calde, alaturi de sos de smantana cu hrean ori acrituri. In momentul servirii se indeparteaza scobitorile, iar ruladele se taie in felii sau se pot servi intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

14.06.2012, 10:47

super

andreea_angelo 1

15.11.2012, 17:57

deliciossssssssss

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu cartofi duchesse sau mix de legume