Luam muschiul de porc il taie longitudinal si il vom aplatiza bine. Punem folie de plastic, deasupra asezam feliile de bacon iar pe aceasta asezam muschiul de porc bine aplatizat. Saram si piperam bine. Tocam ciupercile si ceapa, le vom sota in unt si adaugam un pic de vin alb, dupa care lasam sa se raceasca.
Peste muschiul de porc adaugam ciupercile, feliile de sunca, capsunile taiate fasii si branza ultimul rand. Rulam bine si strangem in folia de plastic, dam la frigider pentru 10 minute.
Pentru Cartofi:
In acest timp curatam cartofii pe care apoi ii taiem cubulete. Intr-o oala punem cartofii la fiert cu un praf de sare, incercam sa vedem daca sunt fierti, ii scoatem si ii lasam sa se raceasca putin.
Trecem cartofii prin masina speciala de facut piure , adaugam sare dupa gust, unt, nucsoara. Se adauga un ou intreg, un galbenus si parmezanul ras si amestecam bine.
Se pune in tava de la aragaz hartie de copt. Pentru a iesi cat mai pufosi cartofii, celalalt albus il batem spuma tare si cu el vom unge micile rondele de cartofi pe care le vom da la cuptor. Punem compozitia rezultata intr-un posh cu dui cu gura mai larga si spritam, ungem cu albusul batut spuma, movilitele rezultate.
Se baga la cuptor si se tin pana se rumenesc usor deasupra, atentie sporita sa nu se arda, lasati focul potrivit.
Dupa cele 10 minute, scoatem de la frigider rulada si vom trage la tigaie pentru cateva minute in putin ulei, cu partea unde se inbina sunca. Transfera intr-o tava pentru cuptor. Vom face un pat din legume(ce doriti dvs) taiat felii si vom adauga rulada noastra deasupra, mai punem putin ulei si supa de legume si lasam la cuptor 30 de minute, dar este bine sa incercati inainte, deoarece este in functie de cuptorul fiecaruia.
Dressingul de fructe de padure:
Luam o cutiuta de fructe de padure si capsunile, le spalam si taiem in bucatele mai mici, punem intr-o tigaie, unt si putin ulei si adaugam fructele, adaugam zaharul brun si vinul si lasam sa fiarba pana scade la jumatate. Asezonam si gustam.
Dupa ce este gata se va blenda bine si se va strecura, acest dressing va acompania preparatul nostru.
Pofta Buna.