Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 11 Ian 2016 | 4114 vizualizari

 

slow cooker Crock-Pot 4,7 L ofera avantajul maxim ca poate gati la temperatura scazuta, dar dincolo de acest lucru, gateste inabusit, deci lichidul nu se evapora, iar mancarea ramane suculenta.
Alt avantaj grozav este ca poti transfera vasul de ceramica in cuptor, si sa obtii si o crusta rumena sau crocanta, depinde de ceea ce gatesti.
Una peste alta, se merita sa faci o rulada din asta, chiar daca nu te tine 6 luni ca cele din comert, chiar nu se compara.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata fleica porc (cam la 2 kg) un pic impanata
  • condimente dupa gustul fiecaruia:
  • sare
  • piper
  • chimen macinat
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbru
  • cateva boabe de coriandru
  • rosii uscate din conserva
  • 200 ml bere
  • foi de dafin
  • rosii cherry
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Fleica nu trebuie sa fie foarte grasa si nici foarte groasa.

Eu am crestat-o in zona in care mi s-a parut mai groasa. Am pus cateva rosii din conserva, rosii care aveau ulei de masline, si am uns carnea cu acest ulei. Am presarat sare, piper, cimbru, apoi am rulat-o strans. Am legat-o cu sfoara sa ramana stabila.

Am uns-o cu ulei din conserva de rosii, am presarat iar sare, piper, boia, cimbru, cateva boabe de coriandru, etc.

Am conectat vasul de gatit slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Am asezat rulada in vas, am turnat berea, am mai presarat un pic de sare si foi de dafin, am adaugat cateva rosii cherry crestate. Am acoperit cu capacul din dotare si am selectat functia Low cu durata de gatire de 6 ore.

Dupa timpul petrecut in vasul de gatit, am deconectat, am transferat vasul de ceramica in cuptor si am mai lasat cca 30 minute la foc iute.

AM scos apoi, am scos bucata de carne din sosul din vas, am impachetat cu hartie de copt si am lasat sa se tempereze, apoi am dat la rece pana a doua zi.

Am desfacut hartia si am taiat legaturile. Este senzationala, se feliaza usor, extrem de gustoasa.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

alegeti o bucata de carne nu foarte grasa, dar impanata totusi.

2

Boabele de coriandru sunt destul de aromate, nu folositi multe.

3

Rosiile uscate dau un plus de savoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (18)

anca_rm 1

12.01.2016, 08:53

ce aratoasa este rulada ta , tare buna

dantes 1

12.01.2016, 10:36

Buna!

Catalina L 1

13.01.2016, 18:22

yammm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de mure, mere si scortisoara la slow cooker Crock-Pot