Rulada de pui cu cascaval

de Irina in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 64956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 4 oua
  • 4 fire de ceapa verde
  • 250 g cascaval Delaco
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • chili
  • busuioc uscat
  • salvie
  • vin alb demisec
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval:

Am aranjat feliile de piept de pui una langa alta, suprapunand cam de 2 cm, pentru a obtine o foaie de rulada.

Am tocat ceapa verde si am pus-o in tigaie in putin ulei incins, am amestecat de cateva ori, dupa care am adaugat ouale batute.  Omleta obtinuta am pus-o peste carnea de pui.

Am ras cascaval si am presarat din belsug peste omleta, am adaugat busuioc verde tocat marunt, dupa care am condimentat cu sare si piper.

Am rulat cu grija, pentru a nu rupe fasiile de carne si am legat rulada cu sfoara.

Rulada astfel pregatita am asezat-o intr-o tava de Yena de chec cu hartie de copt udata si stoarsa foarte bine.

Pe deasupra am adaugat condimente: sare, piper, chili, busuioc uscat si salvie, am stropit cu ulei de masline si putin vin alb.

Rulada am pus-o in cuptorul incins la 180 grade 45 minute. Daca vi se pare ca nu e suficient  de bine facuta, continuati coacerea. Aveti grija ca, din cand in cand, sa o stropiti cu sosul din tava.

Am ras 50 g cascaval, l-am presarat peste rulada si am pus-o din nou la cuptor, pana s-a rumenit usor.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi pulpe dezosate in loc de piept de pui.

2

Aveti grija ca, din cand in cand, sa stropiti rulada cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv-briose