Rulada de pui cu emmentaler

de Bucataras in Pui, 28 Ian 2014 | 10357 vizualizari

 

Am primit de la un prieten un gem de piersici cu ardei. Si m-am tot gandit cum si la ce sa-l folosesc, pana mi-a venit ideea...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 fasii piept de pui
  • gem de piersici cu ardei (usor picant)
  • 70 g emmentaler (aproximativ)
  • condimente italienesti
  • crema balsamica
  • o mana de rucola
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu emmentaler:

Am pregatit fasiile de piept de pui: le-am spalat, uscat, le-am suprapus putin si le-am batut, cat sa formez o foaie pe care sa asez umplutura. 

Am condimentat pieptul de pui cu verdeturi italienesti.

Am uns carnea de pui cu gem de piersici, iar deasupra am asezat fasii de emmentaler.

Am rulat pieptul de pui, cu grija, pentru a nu se desface fasiile si a nu iesi "umplutura", l-am asezat intr-un vas de Yena, l-am condimentat cu sare si piper, dupa care am uns rulada cu crema balsamica si am stropit-o cu putin ulei de masline. Am adaugat in vas si putina apa si l-am pus la cuptor.

Cand rulada a prins o usoara culoare aurie, am scos-o din cuptor.

Am taiat rulada rondele si am aranjat-o pe un pat de rucola.

Combinatia mi s-a parut foarte interesanta: emmentalerul topit impreuna cu gemul de piersici cu un gust usor picant i-au dat savoare pieptului de pui, altfel destul de fad. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu emmentaler" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant la cuptor