Rulada de pui cu emmentaler

de Bucataras in Pui, 28 Ian 2014 | 10220 vizualizari

 

Am primit de la un prieten un gem de piersici cu ardei. Si m-am tot gandit cum si la ce sa-l folosesc, pana mi-a venit ideea...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 fasii piept de pui
  • gem de piersici cu ardei (usor picant)
  • 70 g emmentaler (aproximativ)
  • condimente italienesti
  • crema balsamica
  • o mana de rucola
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu emmentaler:

Am pregatit fasiile de piept de pui: le-am spalat, uscat, le-am suprapus putin si le-am batut, cat sa formez o foaie pe care sa asez umplutura. 

Am condimentat pieptul de pui cu verdeturi italienesti.

Am uns carnea de pui cu gem de piersici, iar deasupra am asezat fasii de emmentaler.

Am rulat pieptul de pui, cu grija, pentru a nu se desface fasiile si a nu iesi "umplutura", l-am asezat intr-un vas de Yena, l-am condimentat cu sare si piper, dupa care am uns rulada cu crema balsamica si am stropit-o cu putin ulei de masline. Am adaugat in vas si putina apa si l-am pus la cuptor.

Cand rulada a prins o usoara culoare aurie, am scos-o din cuptor.

Am taiat rulada rondele si am aranjat-o pe un pat de rucola.

Combinatia mi s-a parut foarte interesanta: emmentalerul topit impreuna cu gemul de piersici cu un gust usor picant i-au dat savoare pieptului de pui, altfel destul de fad. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu emmentaler" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval