Rulada de pui cu spanac

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 5248 vizualizari

 

In gradina a rasarit din nou spanacul , si avand nevoie de un aperitiv aspectuos si cat de cat rapid m-am pus sa fac aceasta rulada .
Eu zic ca a iesit bine.

 

INGREDIENTE

  • o bucata mai mare piept de pui
  • cam 200 gr spanac
  • 100 gr cascaval
  •  2 linguri ulei
  • 2 linguri seminte susa (optional )
  • sare
  • piper

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Bucata de piept de pui o spalam putin in apa rece , o uscam cu un servet si o punem pe o tabla de lemn .

Cu un cutit bine ascutit o taiem transversal , dar nu chiar pana in capatul bucatii , in asa fel incat sa se tina o parte de cealalta .

O batem cu batatorul de snitele , pana obtinem o bucata subtire de carne .

Punem sare si piper si lasam la macerat o jumate de ora cel putin .

Pana se macereaza carnea spalam  spanacul si il oparim in apa calda cu putina sare .

Punem frunzele de spanac intr-o strecuratoare la stors.

Luam carnea , asezam deasupra spanac si pe mijloc bucati de cascaval.

Rulam acoperind capetele , prindem rulada cu scobitori sa nu se desfaca si o asezam intr-o tava . Deasupra punem uleiul si dam la cuptor .

Cand este aproape gata presaram semintele de susan si mai dam la cuptor pana cand se rumeneste un pic.

La cuptor trebuie tinuta cam 40 minute.

Scoatem din cuptor , lasam sa se raceasca si taiem felii.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete umplute cu salata de boeuf