Rulada de somon fume cu urda si andive

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2010 | 6913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g file de somon afumat
  • 250g urda proaspata
  • 4 fire ceapa verde
  • 500g andive
  • 1 lamaie
  • 50ml ulei de masline
  • 1 leg.marar
  • 1 lingurita rasa de chimen macinat
  • sare si piper dupa gust

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de somon fume cu urda si andive:

Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust.

Omogenizati bine compozitia. Intindeti amestecul de urda pe fileurile de peste si rulati. Taiati rondele potrivite ca marime. Se curata si spala andivele, apoi se stropesc cu un amestec facut din uleiul ramas, zeama de lamaie, marar tocat, sare si piper. Serviti rulada se somon cu salata de andive si rondele de paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de somon fume cu urda si andive" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bunica 1

18.02.2010, 20:31

Imi place somonul afumat, dar urda nu e prietena mea. Pot inlocui cu alt fel de branza? Arata super platoul

silvi0ara 1

18.02.2010, 21:33

Bunica,sigur ca poti inlocui cu ce branza iti place tie.Eu mai folosesc un sos din retetele lui jamie oliver cu somon fume foarte bun.

Teo 1

18.02.2010, 22:46

mai maai ,dar bine mai arata platoul!bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv wrap/snack