Cu toate ca am fost foarte grijulie sa adun pozele si sa le etichetez, n-am mai reusit sa si postez retetele pe site, ca sa vada si ele lumina internetului:)) Sper sa recuperez pe parcurs, putin cate putin....si sa nu uit vreun ingredient, ca mereu adaug sau elimin cate ceva:))
Se fileteaza pieptul de pui, astfel incat sa obtinem 2 bucati egale, pe care le batem usor cu ciocanul de snitele (intre 2 foi de plastic, sa nu se dezintegreze). Se pipereaza si se sareaza pieptul, apoi se lasa deoparte cateva minute. Intre timp, se opareste menta, apoi se mixeaza fin de tot, impreuna cu patrunjelul crud. pasta obtinuta se intinde peste foaia din piept de pui. Peste stratul acesta verde se pune pasta de susan, apoi cateva bucatele de rosie (rosia mentionata la ingrediente se decojeste si se marunteste--din aceste bucatele, luam cateva si le adaugam peste pasta de susan).
Umplutura ruladei este gata...acum e momentul sa rulam cu totul si sa prindem bine cu scobitori. Astfel am obtinut 2 mici rulouri, pe care le asezam intr-un vas de lut, condimentam cu verdeturi uscate, adaugam restul bucatelelor de rosie si putina apa. Acum rulourile merg la cuptor pt. cca 20 min.
Se scot din apa, se lasa la racorit, se scot scobitorile, se feliaza (optional) si se servesc calde cu garnitura de verdeturi si/sau salata proaspata.
Enjoy!