Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2014 | 5497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piept de pui fara os
  • 3 carnati de casa
  • 200 gr ciuperci taiate
  • fasii de ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 250 gr rosii decojite
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 6 cubulete de unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa:

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam cu sare, piper si putina boia dulce. Punem felii de ciuperci, fasii de ardei rosu si cate un carnat de casa. Rulam strans fiecare rulada si le prindem cu snururi de silicon (daca nu aveti, puteti sa le prindeti cu scobitori).

Le asezam intr-o tava, le presaram cu sare, piper si busuioc uscat. Rosiile decojite le tocam, adaugam o cana de apa si turnam tot acest amestec in tava. Punem si ciupercile care ne raman. Pe fiecare rulada punem cate doua cubulete de unt. Acoperim tava cu staniol, pe care il intepam putin, si o introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. Lasam o ora, scoatem staniolul, stropim cu zeama din tava si lasam descoperit, cam 20 de minute. O mai stropim de circa doua ori.

Cand este gata, le scoatem din cuptor. Se poate servi atat calda cat si rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj