Rulada Dukan

de LC in Prajituri, 8 Mai 2013 | 9629 vizualizari

 

Este asa de buna si pufoasa...si foarte rapida ! Yummy!

 

INGREDIENTE

  • Rulada:
  • 4 oua
  • 3 linguri indulcitor
  • 4 linguri amidon
  • esenta vanilie
  • un plic praf de copt
  • o lingurita cacao cu continut redus de grasime
  • Crema:
  • 300 ml lapte 0,1% grasime
  • 2 linguri amidon
  • 2 oua
  • 5 linguri indulcitor
  • esenta vanilie
  • o lingura nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Dukan:

Vom separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma.

Galbenusurile le frecam cu indulcitorul pana se albesc dupa care adaugam amidonul, esenta,cacaoa si praful de copt.

Vom incorpora albusurile peste galbenusuri si amestecam usor.

Coacem in tava de la aragaz tapetata cu foaie de copt timp de 15 minute(sau mai mult daca e cazul, la mine atat a durat).

Punem aluatul obtinut pe un prosop umed ( eu am pus pe o foaie de copt umezita).

Pregatim si crema: amestecam ouale cu indulcitorul, amidonul, esenta, turnam lapte putin cate putin si amestecam. O punem la foc mic si amestecam cu telul pana se ingroasa.

O lasam 10 minute deoparte dupa care adaugam nuca de cocos.

O intindem pe foaia de rulada si incepem sa rulam cu grija, pentru a nu se rupe. O impachetam in folie alimentara si o lasam la frigider o ora, doua inainte de a o servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Dukan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]