Rulada "Krem a la Krem"

de Lau in Prajituri, 2 Feb 2012 | 4866 vizualizari

 

by diaconta,eu am modificato putin.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic crema Ole cu gust de ciocolata
  • zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • CREMA
  • 400 ml suc de portocale
  • 4 linguri de zahar
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 200 ml frisca
  • 1 zahar vanilat
  • 50 g ciocolata alba
  • DECOR
  • frisca
  • ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Krem a la Krem":

Galbenusurile se mixeaza cu cele 2 linguri de ulei. Albusurile se bat spuma cu 1 praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, esenta, zaharul vanilat, galbenusurile in fir subtire, amestecand cu telul, adaugam cacao, plicul de creme ole, omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt pentru cca 20 minute, sa treaca testul cu scobitoarea. O rasturnam pe o alta hartie de copt si rulam.

CREMA- Praful de budinca il amestecam cu putin suc si zaharul, restul il punem la fiert. Cand a inceput sa fiarba adaugam budinca amestecand continuu pana se ingroasa. Ciocolata o taiem bucati, adaugam 30 ml suc si punem vasul pe foc (eu am topit la microunde) o adaugam in budinca. Cand s-a racit budinca adaugam frisca batuta si omogenizam.

Desfacem rulada, adaugam crema si rulam din nou.

Ornam cu frisca,ciocolata,felii de portocala

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Krem a la Krem"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]