Rulada si melcisori cu carne tocata

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2014 | 4934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 pachete foietaj (230 gr)
  • 1 ou
  • sare, piper, oregano, cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada si melcisori cu carne tocata:

Am tocat legumele si impreuna cu carnea tocata le-am pus la foc. Amestecand , am lasat pana legumele au inceput sa se inmoaie , iar carnea si-a schimbat culoarea. Am condimentat cu sare, piper, oregano , cimbru, apoi am adaugat albusul de la ou.

Am desfacut pachetele cu foietaj , si le-am intins putin. Am uns foile cu amestecul de legume cu carne , am rulat apoi am taiat. O foaie care era mai intinsa am taiat-o in 5 bucati , cealalta am taiat-o in 10 bucati astfel facand niste melcisori. Le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei , le-am uns deasupra cu galbenusul de ou , si le-am copt in cuptor 30 min. 

Le-am mancat ca si aperitiv cu masline si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada si melcisori cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă din foietaj cu carne și praz