Rulou cu cartofi si cascaval

de LUK in Porc, 12 Iun 2011 | 3845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de muschi de porc
  • o lingura de cascaval ras
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • sare,piper,pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou cu cartofi si cascaval:

 Feliile de muschi se bat ca pentru snitel ,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 30min la frigider.Intre timp curatam cartoful,il taiem cubulete mici si il punem la fiert.Dupa ce a fiert,il scurgem de apa, il zdrobim marunt si il amestecam cu cascaval si sare dupa gust.

Punem pe fiecare felie de muschi cate o lingurita din aceasta compozitie si rulam.Daca e nevoie puteti sa prindeti cu o scobitoare marginile.Dam fiecare rulou prin pesmet,apoi prin ou batut in care punem putina sare,iarasi prin pesmet si prajim in ulei incins pana cand se rumenesc pe ambele parti.

TIPS-URI

1

un pic de marar tocat marunt ii va da un plus de savoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou cu cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde