Rulou de snitel umplut

de reisnaor_2006 in Porc, 18 Oct 2014 | 7480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne-pulpa de porc
  • 5 felii de sunca
  • 5 felii branza topita Delaco
  • 5 feliute ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de snitel umplut:

Din pulpa taiem 5 felii de carne pe care le batem snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata de carne punem o felie de sunca, branza topita, o feliuta de ceapa, rulam si prindem cu scobitoare sa nu se desfaca. Fiecare rulou il trecem prin faina si ou batut si le prajim in ulei incins.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu carnat afumat