Rulou din piept de pui

de mena29 in Pui, 10 Ian 2011 | 9974 vizualizari

 

Initial as fi vrut sa fac piept de pui la gratar cu salata asortata dar mi-am zis ca ar fi bine sa fac ceva mai altfel:)).Sursa de inspiratie a fost miha, ca de multe alte ori. Pentru ca mi-a placut Cordon Bleu-ul ei dar si pentru ca nu mai aveam cascaval(l-am folosit ieri la pizza:)) ) si sunca la fel,am facut ceva cu ce aveam in frigider :)).

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti pui;
  • 8 felii salam din piept de curcan;
  • 4 felii brinza topita feliata;
  • 16 feliute muschiulet de porc;
  • 12 feliute carnati de casa;
  • 2 oua;
  • 2 linguri faina;
  • pesmet;
  • ulei pentru prajit;
  • sare;
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui:

Am dezosat cei doi piepti de pui si fiecare piept de pui l-am impartit in doua, astfel au rezultat patru bucati piept pui pe care le-am feliat frumos, am pus pe un tocator cate un piept de pui pe care l-am acoperit cu o bucata de folie alimentara si l-am batut usor cu ciocanul de snitel. Am condimentat cu sare si piper fiecare felie de piept pui iar deasupre fiecarei felii am asezat frumos 4 felii muschiulet de porc,apoi 2 felii salam din piept de curcan, 3 feliute carnati de casa si cate o felie de branza topita feliata. Am rulat pieptul de pui foarte strans si l-am prins cu tepuse din cele pe care le folosesc la frigarui.

Am batut cele doua oua cu doua linguri de faina si un praf de sare.Am luat fiecare rulou si l-am dat prin ou si mai apoi prin pesmet dupa care am prajit rulourile in ulei incins. Au iesit foarte delicioase si le-am servit cu salata asortata si cu un pahar de vin alb,productie proprie :)) .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet