Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi

de madi_marin in Peste, 11 Sep 2011 | 11563 vizualizari

 

Amatorii de peşte sa poftească la masă !

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de macrou
  • condimente pentru peşte
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • zeamă de lămâie
  • ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 lingură cu lapte
  • mărar proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi:

Fileurile se spală, se şterg, se ung cu ulei, se presară cu condimente, sare, piper, boia şi zeamă de lămâie. Se rulează şi se leagă cu aţă. Se pun la prajit.

Usturoiul se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se amestecă cu smântână, lapte, sare şi mărar tocat.

Rulourile prajite se servesc cu sosul de smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

madi_marin 1

06.01.2012, 19:18

caroline...ma bucur ca iti place... e foarte usor de facut ...

iry-gabriela 1

18.01.2012, 23:17

doamne ce bine arata.....cine a spus ca pestele e bunu ..nu a mintit.....

madi_marin 1

19.01.2012, 19:28

iri_love...multumesc... eu sunt fan peste si nu trebuie sa fie neaparat unul scump ca sa fie bun...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu "glazura" de usturoi