Spalam dovleceii, ii taiem circa 2-3 mm si ii punem la prajit intr-o tigaie antiaderenta incinsa bine (fara ulei). Saram fiecare felie de dovlecel.
Spalam pieptul de pui si taiem ca pentru snitele,le batem si le condimentam cu sare,piper si usturoi praf.
Pregatim rulourile: intindem felia de carne punem dovleceii pe toata suprafata feliei de carne (taiati din felia de dovleac daca e prea mare).Inchideti cu o scobitoare.
Punem o tigaie la incins cu unt, 3 linguri de ulei de masline, salvia, rozmarin si usturoiul curatat si zdrobit.
Intr-o farfurie punem faina si dam rulourile prin faina si le punem la prajit.Prajim bine pe toate partile,dupa care punem paharul de vin.Lasam sa se evapore vinul.Le scoatem pe o farfurie.
Serviti calde,cu un piure de cartofi sau dovlecei pe gratar.
Pofta mare!!!!!