Rulouri de pizza

de Dorka in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2016 | 4271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1 bulion
  • 5 linguri de ketchup
  • 2 linguri de busuioc
  • 200g de cascaval
  • 250g de sunca presata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pizza:

Am lasat foietajul sa se dezghete.

Intr-un castronel am amestecat bulion, putin ketchup, si sunca iar cu aceasta am uns foietajul.

Am ras cascavalul.

Cu ajutorul foliei de la aluat am rulat foietajul si am taiat rulouri cam de grosimea unui deget.

Le-am pus intr-o tava in care era hartie de copt.

Le-am dat la cuptor cam 15 minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minipateuri cu branza