Rulouri de pui cu carnati

de Miha in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2010 | 6400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 carnati proaspeti
  • usturoi
  • patrunjel
  • rozmarin
  • sare
  • 1/2 pahar de vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnati:

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu patrunjel verde tocat si rozmarin. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se omogenizeaza.

Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu folie alimentara si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se sareaza dupa gust, dar trebuie avut in vedere ca si carnatii au sare.

Pe fiecare bucata de piept se aseaza cate o bucata de carnat si se ruleaza cat mai strans. Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas termorezistent si se ung cu sosul de usturoi. Se toarna deasupra 1/2 pahar de vin si 1/2 pahar de apa, putin ulei de masline si se da la cuptor pana se rumenesc rulourile.

Se servesc calde, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]