Taiem pieptul de pui in felii, apoi le batem cu ciocanul de snitele in asa fel in cat sa ramana cat mai intregi si subtiri.
Facem o pasta dintr-un catel de usturoi, paprica, sare, piper si o lingura de ulei de masline si ungem cu aceasta feliile de pui pe ambele parti. Taiem al doilea catel de usturoi felii si il amestecam cu sucul de lamaie, oregano si o lingura de ulei de masline.
Suprapunem cate 2 felii de piept de pui pentru a obtine o suprafata mai mare peste care asezam cate o felie de sunca si doua de cascaval. Rulam cu grija si prindem capetele si mijlocul cu scobitori.
Intr-o tigaie cu putin ulei de masline rumenim rulourile pe toate partile. Le punem apoi intr-o tava si le ungem cu putin din amestecul de oregano apoi le dam la cuptorul preincalzit la 200º C, pentru 15 minute. Cam pe la jumatatea timpului le mai ungem o data cu amestecul de oregano.
Intre timp pregatim sosul punand pe foc o craticioara cu fundul gros impreuna cu o lingura de ulei de masline si ciupercile feliate. Le calim putin, apoi adaugam un catel de usturoi taiat marunt si mai lasam cateva secunde la calit. Punem apoi margarina, iar cand incepe sa se topeasca adaugam faina. Amestecam bine timp de un minut cu ajutorul unui tel pentru ca faina sa nu formeze cocoloase si sa se omogenizeze cu margarina dupa care adaugam laptele si amestecam in continuare. Punem sare si piper dupa gust si lasam pe foc timp de 2-3 minute pana sosul se ingroasa, dar nu mult. Daca sosul este prea gros, se mai adauga lapte.
Scoatem rulourile pe farfuria de servit si le acoperim cu sosul de ciuperci si ceapa verde taiata marunt.